Coupé crossover

Nový Nissan JUKE

Hybrid a Benzín

Dostupné pohony

114 – 143 HP

Max. výkon

4,9L / 100Km

Spotřeba paliva⁶

Až 422 L

Objem kufru

Nissan Juke vue statique 3/4 face devant un entrepôt

EXTERIÉR

Odvážný a jedinečný design

Ostré linie vždy definovaly odvážný design vozu Juke zvenku i zevnitř. Nová kola, nové barvy a modernizovaný interiér posouvají design Juke o stupeň výš.

Nissan Juke intérieur vue du tableau de bord avec passager

INTERIÉR

Stejně přizpůsobivý jako vy

Objevte velikost a kapacitu tohoto chytrého vozu. Nissan Juke je navržen pro vás a všechny vaše cesty, od kvalitního interiéru až po prostorný a všestranný zavazadlový prostor.

Nissan Juke stationné devant un magasin

POHONY

Objevte pohony Nissanu JUKE

Ať už hledáte benzinový nebo hybridní motor, Juke vám nabídne zábavnou a pohotovou jízdu a nižší spotřebu paliva zároveň⁶.

Vyber si svůj Juke

ROZMĚRY

Rozměry Nissan JUKE

Juke s kompaktním exteriérem a působivým vnitřním prostorem využívá své rozměry tím nejchytřejším možným způsobem.

1/2 PŘEHLED ROZMĚRŮ

A - Celková výška: 1,593mm<br> B - Celková délka: 4,210mm<br> C - Celková šířka: 1,800mm (bez zrcátek)

Nissan Juke vue 3/4 face avec indication des dimensions hors tout

1/2 OBJEM ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU

A – Až 422 L B – Nebo až 1237 L se sklopenými sedadly

Nissan Juke illustration vue de dessus avec indication du volume de coffre

1/2 VELIKOST ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU

A - Délka zavazadlového prostoru: 1,477mm<br> B - Šířka zavazadlového prostoru: 1,249mm

Nissan Juke vue 3/4 arrière avec indication des dimensions du coffre

ASISTOVANÁ JÍZDA

Chytré technologie k vašim službám

Pokročilé asistenční technologie Nissan vám umožní být ve spojení s vaším bezprostředním okolím a zároveň zvýší vaši bezpečnost, pohodlí a kontrolu.

1/2 - ProPilot Assist

Váš inteligentní pomocník - pomáhá vám udržovat bezpečnou vzdálenost, udržuje vás ve středu jízdního pruhu a mnoho dalšího.¹

Nissan Juke vu de l’arrière sur voie rapide urbaine

1/2 - 360° Inteligentní kamerový systém

Díky virtuálnímu 360° pohledu z ptačí perspektivy na váš vůz JUKE se parkování stane hračkou.²

Nissan Juke stationné en ville

1/2 - Inteligentní varování před čelní srážkou

Inteligentní varování před čelní srážkou sleduje až dvě vozidla před vámi. Pokud systém zaznamená náhlé zpomalení vpředu, uslyšíte zvukové a vizuální upozornění, abyste zpomalili².

Nissan Juke illustration système d’alerte intelligent anticollision avant

KONEKTIVITA

Stále ve spojení s vaším světem

Zůstaňte v kontaktu kdekoli s integrovanou navigací NissanConnect a dalšími službami prostřednictvím aplikace NissanConnect Services.

1/2 - Bezproblémová konektivita

Využijte jízdu na maximum díky větší obrazovce infotainmentu, navigačnímu systému, systému Android Auto nebo Apple Carplay a dalším funkcím³ ⁴.

Nissan Juke vue du tableau de bord avec écran NissanConnect

1/2 - Aplikace NissanConnect Services

Pomocí aplikace NissanConnect Services snadno zjistíte kde jste zaparkovali svůj Juke, jaký máte ještě dojezd a mnohem více⁴.

Nissan Juke vue de face devant un magasin, avec une personne tenant un téléphone

1/2 - Home-to-car

Nissan Juke vue intérieur avec un conducteur utilisant son téléphone

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Vynikněte díky příslušenství

S Nissanem Juke si můžete vytvořit skutečně jedinečný vzhled. Nakombinujte si vlastní sadu příslušenství a získáte zcela jedinečné vozidlo, které dokonale vyhovuje vašim potřebám⁵.

1/2 - Kryt zrcátka Černá Carbon

Dodejte svým bočním zrcátkům stylový vzhled pomocí těchto karbonově černých krytů zrcátek navržených tak, aby dokonale doplňovaly váš Juke.

Nissan Juke coque de rétroviseur noir carbone

1/2 - Střešní nosič kol ⁷

S tímto příslušenstvím, které se montuje na střešní nosiče vozu Juke, můžete bezpečně a spolehlivě přepravovat až 3 jízdní kola. (Maximální hmotnost 20 kg, velikost kola 36"/91 cm)

Nissan Juke porte-vélos fixé sur le toit

1/2 - Ochranná lišta nákladové hrany

Vysoce kvalitní ochranná lišta nákladové hrany z broušeného hliníku zajišťující odolnost je navržena tak, aby chránila nárazník před poškrábáním v místě vstupu do kufru.

Nissan Juke protection de seuil de coffre

Zvýhodněné financování pro Juke

Díky výhodnému financování si můžete nový Juke pořídit levněji než byste čekali

S AKONTACÍ 30% POŘIZOVACÍ CENY VOZU

ZVÝHODNĚNÉ FINANCOVÁNÍ NISSAN FINANCE S ÚROKEM 2,99 % p.a.

 
NISSAN JUKE

Obrázky jsou pouze ilustrativní.

S AKONTACÍ 30% POŘIZOVACÍ CENY VOZU

ZVÝHODNĚNÉ FINANCOVÁNÍ NISSAN FINANCE S ÚROKEM 2,99 % p.a.

 
NISSAN JUKE

Obrázky jsou pouze ilustrativní.

S AKONTACÍ 30% POŘIZOVACÍ CENY VOZU

ZVÝHODNĚNÉ FINANCOVÁNÍ NISSAN FINANCE S ÚROKEM 2,99 % p.a.

 
NISSAN JUKE

Obrázky jsou pouze ilustrativní.

¹ Funkce ProPILOT Assist není k dispozici pro všechny výbavy a pohony. ProPILOT Assist je vyspělou technologií pro podporu řidiče, avšak nedokáže zabránit kolizím. Systém ProPILOT Assist je určen pro použití pouze na dálnicích (s protisměrnými pruhy oddělenými bariérami) a vyžaduje, aby řidič věnoval pozornost dopravní situaci a měl ruce na volantu ("Eyes on/ Hands On"). Řidič je povinen udržovat pozornost, řídit bezpečně, dodržovat rychlost a bezpečnou vzdálenost s ohledem na stav vozovky a měl by být vždy schopný vůz ovládat.

² Neměli byste se spoléhat pouze na komfortní funkce pro řidiče. Některé funkce nemusí fungovat za všech podmínek a okolností. Platí pro ně rychlostní a jiná omezení. O podmínkách týkajících se technologií Nissan se informujte u svého prodejce Nissan nebo na www.nissan.cz.

³ Abyste mohli využívat služby aplikace NissanConnect Services, je potřeba si vytvořit NissanConnect uživatelský účet, zaregistrovat a přihlásit se pomocí vašeho jména a hesla. Chcete-li využívat bezplatnou aplikaci Nissan Connect, potřebujete chytrý telefon s kompatibilním operačním systémem iOS nebo Android a SIM kartou s datovým připojením podle stávající nebo samostatné smlouvy uzavřené mezi vámi a vaším poskytovatelem mobilních služeb. Všechny služby podléhají pokrytí mobilní sítí. Další informace získáte u svého prodejce Nissan nebo na 800 23 23 23 / zakaznickalinka@nissan.cz.

⁴ Připojení mobilního telefonu pro použití služby NissanConnect by mělo být provedeno pouze v případě, že je vozidlo bezpečně zaparkováno. Použití systému by mělo být vždy v souladu s pravidly silničního zákona. Řidiči by měli systém používat pouze v případě, že je to bezpečné. Uživatelé by si měli být vědomi, že technologie hands-free může odvádět pozornost od řízení, což může mít vliv na plnou kontrolu nad vozidlem.

⁵ Zobrazené příslušenství je standardní a/nebo volitelné pouze u vybraných výbavových stupňů. Mohou být účtovány dodatečné náklady.

⁶ Srovnání vozů Nissan Juke N-Connecta 1.0 114 k DCT a Nissan Juke N-Connecta Hybrid 143 k
Nissan Juke DCT 1.0 114 k, benzín: kombinovaná spotřeba paliva dle WLTP (l/100 km): 6,0-6,2 l/100 km, kombinované emise CO2: 137-141. Nissan Juke AMT 1.6 HEV 143 k, benzín: kombinovaná spotřeba paliva dle WLTP (l/100 km): 4,7-4,9 l/100 km, kombinované emise CO2: 107-111. Vozidlo bylo homologováno v souladu s předpisy EU za použití realističtějšího zkušebního postupu WLTP. Hodnoty NEDC proto nejsou pro toto vozidlo k dispozici.

⁷ Příslušenství Nissan Select poskytované schválenými partnery společnosti Nissan. Poskytují záruku podle svých podmínek, které jsou minimálně jeden rok. Pro další informace se obraťte na svého prodejce Nissan.
Příslušenství a jakákoli další výbava namontovaná zákazníkem může mít vliv na udávané údaje o dojezdu vozu. Na originální příslušenství Nissan se vztahuje záruka na nové vozidlo v délce 3 roky/100 000 km (podle toho, co nastane dříve), pokud bylo namontováno prodejcem Nissan nebo servisem Nissan před předáním vozidla nebo během záruční doby nového vozidla. Na originální příslušenství namontované mimo záruční dobu nového vozidla, třetí stranou nebo zákazníkem se vztahuje pouze záruka na originální díly a příslušenství Nissan v délce 12 měsíců / neomezený počet ujetých kilometrů.

Zobrazené obrázky a popisy jsou orientační. V některých případech jsou na fotografiích vozidla, která nemají českou specifikaci, a nepředstavují konkrétní model, výbavu nebo nabídku. Zobrazené funkce nemusí být k dispozici nebo nemusí být k dispozici ve standardní výbavě nebo pouze jako příplatková volitelná výbava.