ZÁZRAČNÁ SÍLA

Nissan ARIYA: Elektrický Crossover

SJEĎTE DOLŮ A ZJISTĚTE VÍC

Společnost Nissan představuje nový elektro-crossover. Nástroj, který odhalí vnitřní sílu. Vaši. Moji. Nás všech.

Nissan ARIYA front view on the highway

VÝKON EV

Jízda nabitá energií

Díky technologii e-4ORCE, duálním motorům a převratnému systému se stálým pohonem všech kol, přináší vůz ARIYA dokonalou vzrušující jízdu. Startujte s okamžitým točivým momentem na všechna čtyři kola. Zvládněte jízdu v terénu levou zadní díky kontrole trakce za každého počasí. Mějte zatáčky dokonale pod kontrolou. Užívejte si každou minutu zaručeně plynulé jízdy.

Nissan ARIYA overhead view cornering in a scenic environment

DOJEZD & NABÍJENÍ

Nabijte předem

Svobodně objevujte. Díky dojezdu až 525 km2 vás nebude nic držet zpátky. Můžete si vybrat ze dvou druhů baterie a pohonu na dvě nebo všechna kola a získáte tak dojezd, který potřebujete. Máte naspěch? Rychlonabíjení umožňuje nabití na až 300 km dojezdu za přibližně 30 minut. ¹ ²

ASISTENT ŘIDIČE & BEZPEČNOST

Vysoká technologie, méně stresu

Získejte větší pocit bezpečí. Technologie jízdního asistenta vám zajistí zcela jinou úroveň podpory. Hustý provoz na dálnici? Málo místa? Nechte svůj vůz Nissan ARIYA, ať vám pomůže.³

1/2 ProPILOT Assist

Model ARIYA disponuje technologií ProPilot Assist, která byla navržena tak, aby vám zajistila bezpečnější, snazší a pohodlnější jízdu... a přitom vás nepřipravila o zážitek z řízení.⁴

Nissan Ariya ProPilot Navi-link

1/2 ProPILOT Park Assist

Stiskněte a podržte tlačítko ProPILOT Park Assist. Pak jen pohodlně sledujte, jak Nissan ARIYA zapluje na vybrané volné parkovací místo.⁴

Nissan Ariya ProPilot park

1/2 Průhledový displej (HUD)

Mějte důležité informace po ruce ve vašem zorném poli. Zobrazte si rychlost vozu, navigaci nebo funkci ProPILOT Assist.⁴

Nissan Ariya Head-up Display

DESIGN

Proměna na obzoru

Model ARIYA senzačně odráží novou vizi společnosti Nissan. Přeplácané kontury nahrazuje jediná linie. Nové úzké světlomety LED září v noci a během dne mizí. Rovná podlaha uvnitř interiéru dodává pocit rozlehlého obývacího prostoru pro všechny.

PŘIPOJENÍ

Zůstaňte v kontaktu pomocí jediného slova či doteku

Komunikujte se svým Nissan ARIYA novým způsobem. Získejte snadné spojení s vaším světem a z každého zážitku vytěžte maximum.

1/2 Zabudovaný systém Alexa

Díky zabudovanému systému Alexa můžete pomocí hlasu pustit hudbu, najít nejbližší kavárnu nebo ovládat svůj chytrý telefon.⁶

Nissan ARIYA person speaking to illustrate Amazon Alexa built-in voice commands

1/2 Inteligentní plánovač tras

Nastavte si kdykoli nejlepší itinerář a vyberte si trasu, která nabízí po cestě dobíjecí stanice.

Nissan ARIYA touch-screen showing Intelligent Route Planner

1/2 Aplikace NissanConnect Services ⁵ ⁷

Lokalizujte svůj vůz ARIYA, nastavte si cílovou destinaci a další pomocí aplikace NissanConnect Services.

2022 Nissan Ariya smartphone with NissanConnect app displayed

VIRTUÁLNÍ VŮZ

Vyzkoušejte si vizionářskou technologii modelu ARIYA

Zkuste si virtuální jízdu a podívejte se na všechny cesty, kam vás inovativní myšlení povede. Nissan ARIYA odhalí váš svět: od pocitu klidu, inteligence a návalu síly až po bezstarostnou a pohodovou jízdu. Nastupte a vezměte to do svých rukou.

VERZE & SPECIFIKACE

Vyberte si vůz ARIYA podle vašeho světa

Ať už hledáte extra výkon, dobrodružství nebo dlouhý dojezd, vždy najdete model ARIYA, který vás tam doveze.

1/2 ARIYA 63kWh

Úchvatně víceúčelový vůz s 63kWh baterií a dojezdem až 370 km. Technologie příští generace pro každodenní provoz.

Nissan ARIYA grille badge

1/2 ARIYA 87 kWh

Vůz překračující hranice s 87kWh baterií a dojezdem až 500 km. Na výlety mimo město a prodloužené víkendy.

Nissan ARIYA LED headlamps

1/2 ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Síla dlouhého dojezdu díky 87kWh baterii a dojezdu až 475 km. Na výpravy a cesty plné entusiasmu.

Nissan ARIYA center console detail
Nissan Ariya business

ARIYA PRO VAŠI FIRMU

Zářivější budoucnost pro vaši firmu

Tohle je přesně ten impuls, jaký vaše podnikání potřebuje. Model ARIYA je připraven vám nabídnout služební auto s nulovými emisemi, které má lepší výkon, dojezd a prvotřídní vybavení jako žádné jiné.

Nissan Ariya accessories

PŘÍSLUŠENSTVÍ

Upravte si vůz ARIYA podle svého stylu

Žijte na plný plyn díky modelu Nissan ARIYA. Užijte si každý den díky promyšlenému, speciálně pro ARIYA vyvinutému příslušenství. Chraňte svůj vůz ARIYA, užívejte si jeho multifunkčnost a dolaďte si jej tak, aby vám dokonale seděl.

Často kladené dotazy

arrow-icon

¹ Číselné údaje jsou získávány během testování v laboratořích v souladu s evropskou legislativou a slouží pro porovnání jednotlivých typů vozidel. Uvedené informace nevypovídají o konkrétním osobním vozidle a nejsou součástí nabídky. Údaje nemusí odrážet skutečné výsledky při jízdě. Oficiální výsledky může ovlivnit volitelná výbava, údržba, způsob řízení a jiné než technické faktory (např. povětrnostní podmínky). Údaje byly získány v testovacím cyklu podle nového Celosvětového harmonizovaného postupu testování lehkých vozidel (WLTP).

² Obnovení dojezdu na 300 km při využití rychlonabíjení 130kW DC u modelu ARIYA 87kWh Advance. Doba nabíjení se může lišit v závislosti na faktorech, jako jsou podmínky nabíjení, stav baterie, okolní teplota v místě použití a zda je aktivována technologie ochrany baterie.

³ Neměli byste se spoléhat pouze na pomocné funkce pro řidiče. Některé funkce nemusejí fungovat ve všech podmínkách a za všech okolností. Platí rychlostní a jiná omezení. Ohledně podmínek týkajících se technologií Nissan se prosím obracejte na svého prodejce vozů Nissan nebo jej kontaktuje přes www.nissan.cz.

⁴ Funkce ProPILOT Assist je k dispozici u omezeného typu vozidel. ProPILOT Assist je vyspělou technologií pro podporu řidiče, avšak nedokáže zabránit kolizím. Systém ProPILOT Assist je určen pro použití pouze na dálnicích (s protisměrnými pruhy oddělenými bariérami) a vyžaduje, aby řidič věnoval pozornost dopravní situaci a měl ruce na volantu. Řidič je povinen udržovat pozornost, řídit bezpečně, dodržovat rychlost a bezpečnou vzdálenost s ohledem na stav vozovky a měl by být vždy schopný vůz ovládat.

⁵ Abyste mohli používat služby NissanConnect, potřebujete mít uživatelský účet NissanConnect, zaregistrovat se a přihlásit na NissanConnect pomocí vašeho uživatelského jména a hesla. Chcete-li využívat bezplatnou aplikaci NissanConnect, potřebujete chytrý telefon s kompatibilním operačním systémem iOS nebo Android a SIM kartou s datovým připojením podle stávající nebo samostatné smlouvy uzavřené mezi vámi a vaším poskytovatelem mobilních služeb. Všechny služby podléhají pokrytí mobilní sítí.

⁶ Amazon, Alexa a veškerá související loga patří značce Amazon.com, Inc. nebo jejím partnerům. Určité funkce Alexa jsou závislé na technologii chytré domácnosti.

⁷ Pokud chcete používat NissanConnect, připojte mobilní telefon, pouze když je vozidlo bezpečně zaparkované. Používání systému musí být vždy v souladu s pravidly silničního provozu. Řidiči mohou systém používat, pouze pokud je to bezpečné. Uživatelé si musejí být vědomi toho, že technologie hands-free může odvádět jejich pozornost od vozovky, což může vést ke ztrátě kontroly nad vozidlem.
Použité obrázky a popisy slouží pouze pro ilustraci. Na některých fotografiích jsou vozidla, která neodpovídají britským specifikacím a neznázorňují konkrétní model, výbavu nebo nabídku. Vyobrazené funkce nemusejí být dostupné, nemusejí být dostupné ve standardní výbavě nebo mohou být pouze jako volitelné příslušenství (za příplatek)..